Magazin
Ušuškajte se i gledajte: Sedam preporuka za praznične filmove koje možete gledati na Netflixu Na Netflixu imamo asortiman pun prazničnih ostvarenja koja odišu toplinom, ušuškanošću...
#

Rijetko šta nas može oraspoložiti tako kao što čine novogodišnji i božićni filmovi. Instant oplemenjuju naše misli, ma šta da nam se dešava u životu. 

Danas, na Netflixu imamo asortiman pun prazničnih ostvarenja koja odišu toplinom, ušuškanošću... Predstavljamo vam listu pojedinih najljepših prazničnih filmova koje možete pogledati na Netflixu ovog decembra…

"A Castle for Christmas"

Jedan od najnovijih hitova na Netflixu, "A Castle for Christmas", predstavlja bajkovitu priču smještenu u ogromnoj palati u Škotskoj. Neponovljiva ljepotica Brooke Shields tumači bestselling autoricu koja želi da kupi dvorac, ali mora da se suoči sa mrzovoljnim vojvodom kog igra, i dalje markantni, Cary Elwes. Iako se oboje bore da nađu zajednički jezik, božićno čudo se možda ipak desi… Pravi opuštajući film za nedjeljno popodne., piše "Wannabe". 

"The Holiday"

Bilo da ste fan romantičnih komedija ili ne – "The Holiday" je film koji će se svakom dopasti. Pun je duše, feel-good trenutaka, humora, realnih emocija i, naravno, svojevrsne praznične čarolije. Uz sjajnu glumačku ekipu, koju čine Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law i Jack Black, "The Holiday" će vas toliko inspirisati da ćete nakon završetka željeti da radite nešto kreativno ili učinite lijep gest za dragu osobu.

"White Christmas"

Ljepota klasike! Postoji li kultniji božićni film od "White Christmas" iz 1954. godine? Legendarni Bing Crosby predvodi talentovanu glumačku ekipu koja pjeva i pleše kroz svaku ikoničnu scenu. Uprkos tome što je premijerno prikazan prije skoro 70 godina, kinematografija i koreografija su ostale neprikosnovene, kao i numere koje uključuju SistersBlue SkiesCount Your Blessings Instead of Sheep i himnu Božića – White Christmas. Oplemenjujuć i urnebesan, Božić ne bi bio Božić bez ovog jedinstvenog ostvarenja.

"Single All The Way"

Još jedno od najnovijih Netflixovih ostvarenja, "Single All The Way" predstavlja zavodljivu LGBT priču punu toplih trenutaka. Peter ne želi ponovo da bude single kad ode kući za praznike, pa uvjerava svog prijatelja Nicka da mu pravi društvo. Ali kao i u svim romantičnim komedijama, njihovo dobronamjerno prijateljstvo može se pretvoriti u nešto više zahvaljujući Peterovoj porodici punoj podrške. Budući da u filmu igraju i Jennifer Coolidge i Kathy Najimy, nesumnjivo vas čeka više komičnih momenata.

"The Christmas Chronicles"

Ako obećanje da ćete Kurta Russella gledati kao Djeda Mraza nije dovoljno, treba da znate da je ovo ostvarenje u srži očaravajuće. Radnja prati porodicu koja pokušava da prebrodi prazničnu sezonu nakon što je izgubila oca, sa marljivom, ali tužnom majkom i djecom koja pokušavaju da se nose s novom situacijom. Završavaju tako što polaze na božićnu avanturu sa Djeda Mrazom, a usput uče veliki broj važnih životnih lekcija.

"Holidate"

Kad vam je potrebna velika doza smeha nakon što ceo dan provedete u prepirci sa porodicom za praznike, "Holidate" je urnebesna, provokativna romatnična komedija koja pogađa u centar. Glavne uloge su povjerene duhovitoj Emmi Roberts i harizmatičnom Lukeu Braceyju, koji tumače Sloane i Jacksona koji su oboje single u toku praznika, pa prave dogovor da jedno drugome budu plus one za Božić. Sa mnogo humora za odrasle i nebiranja reči, možda je najbolje da Holidate pogledate kad djeca odu na spavanje.

"Let It Snow"

Ako vam se dopadaju Love Actually i New Year’s Eve koji pokrivaju više priča raznih ljudi čiji su doživljaji isprepletani na razne načine, onda je "Let It Snow" must-watch za vas. Pogledajte kako se prožimaju avanture više srednjoškolaca u Ilinoisu koje se odvijaju u toku snježne oluje. Priče se spajaju u jednu baš za Božić, ostavljajući sve učesnike u posljedicama ove praznične, zimske romantične drame.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.