Magazin
"Uvod u anatomiju" se zvanično oprostio od svog omiljenog doktora Serija "Uvod u anatomiju" sljedeće nedjelje će se zvanično oprostiti od doktora Aleksa Kareva.
#

Serija "Uvod u anatomiju" sljedeće nedjelje će se zvanično oprostiti od doktora Aleksa Kareva.

U trejleru za predstojeću epizodu čiji je naziv „ Ostavi svjetlo upaljeno“, prikazani su nezaboravni momenti iz svih 16 sezona, uključujući prvi dan Aleksovog stažiranja, sve do momenta kada je postao šef hirurgije u bolnici "Grej-Sloun memorijal". Pored nezaboravnih scena u trejler je ubačena emotivna pozdravna poruka: „Nakon šesnaest sezona, opraštamo se od doktora Aleksa Kareva. Pogledajte kako se njegova priča završava“.

Prošlog mjeseca, "ABC" potvrdio je za People magazin da Džastin Čejmbers(49) više neće glumiti u seriji. Glumica Krista Vernof, koja tumaču ulogu Karevove žene, istakla je da će gledaocima u nekoliko sljedećih epizoda biti objašnjeno zašto je Aleks otišao.

"Polako ćemo, epizodu po epizodu, gledaocima otkrivati gdje je Alex. Potrebno nam je još nekoliko epizoda kako bismo stigli do cilja i konačno objasnili gledaocima šta se dogodilo ",objasnila je Vernog.

Glumac je prošlog mjeseca izdao saopštenje o svom izlasku iz serije.

"Ne postoji pravo vrijeme da kažem zbogom seriji i liku koji je definisao moj život posljednjih 15 godina. Već neko vrijeme razmišljam o tome da se oprobam u drugim projektima i ulogama. Napunio sam 50 godina, blagosloven sam, jer imam ženu koja me podržava i petoro prelijepe djece, mislim da je sada pravo vrijeme za promjenu. Želim da se zahvalim ABC porodici, Šondi Rajms, originalnoj postavi serije Elen Pompeo, Čandri Vilson i Džejmsu Pikensu. Naravno, hvala i ostatku ekipe, onoj prošloj i sadašnjoj, i na kraju hvala fanovima na ovoj nevjerovatnoj avanturi", istakao je Čejmbers u saopštenju.

Odlazak Aleksa Kareva iz "Uvoda u anatomiju" vjerovatno je jedno od najvećih iznenađenja koja su se dogodila u istoriji ove serije. Šonda je poznata po brzoj i neočekivanoj zamjeni glumaca, prije odlaska Aleksa Kareva, najšokantniji momenat bio je smrt Mereditinog muža, Dereka Šeparda.

 (N.N.)
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.