Magazin
Vikinzi se vraćaju u stilu: Pogledajte trailer na koji nećete ostati ravnodušni (VIDEO) Šesta i posljednja sezona ovog decembra, poznat je i tačan datum..
# Screenshot

Serija "Vikings" se vraća na History u svojoj šestoj i posljednjoj sezoni ovog decembra.

Hit History serija "Vikinzi" (Vikings) planira da ode u velikom stilu, sudeći po trejleru koji je objavljen. Ovo će, inače, biti posljednja sezona historijske drame koja već godinama važi za jednu od najpopularnijih i najkvalitetnijih na malim ekranima.

Trejler gledaoce odmah uvlači u svijet koji su ostavili prošlog novembra. Bjorn je slavljen kao spasitelj koji je narod izbavio od Ajvarove tiranije. Kao novi kralj Kategata, on se trudi da održi naslijeđe svog oca, bori se sa dilelmama, ali i suočava sa činjenicom da moć može da pomuti razum i nadvlada moralne standarde. A narod, izgleda, njega ne želi kao gospodara Kategata... već cijele Norveške.

Istovremeno, Ajvar ne planira da sjedi skrštenih ruku. Kako se navodi u najavi, on odlazi na put koji ga vodi sve do Rusije. Tu upoznaje sebi ravnog princa Olega, čija nepredvidiva surovost ostavlja bez riječi čak i nemilosrdnog Ajvara. Olegova ambicija da pokori cijelu Skandinaviju ujediniće još jednom braću.

Pogledajte strastveni i odlično urađeni trailer: 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.