Magazin
Zagrepčani se oprostili od Akija Rahimovskog, upaljeni su deseci svijeća Brojni fanovi "Parnog valjka" odali su počast preminulom pjevaču koji će biti sahranjen u četvrtak

Deseci svijeća upaljeni su večeras ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Zagrepčani se večeras opraštaju od Akija Rahimovskog, koji je umro u subotu u 67. godini.

Brojni fanovi "Parnog valjka" odali su počast preminulom pjevaču koji će biti sahranjen u četvrtak.

Danas su se od Akija ispred zagrebačkog HNK, kod Zdenca života, oprostili Husein Hasanefendić Hus i prijatelj koji su postavili fotografiju Akija te ostavili cvijeće i zapalili svijeće.

Fanovi, prijatelji i kolege legendarnog muzičara pokraj Zdenca života su Akiju posvetili i emotivne poruke.

- Aki, tvoje pjesme su nas vodile u tuzi i veselju, stoji u jednoj od njih.

U drugima se mogu vidjeti stihovi Akijevih pjesama. Svi fanovi koji se žele oprostiti od muzičara pozvani su da ostave cvijeće ili svijeće u čast Akiju na ovom mjestu.

Zbog epidemioloških mjera sahrana će se u četvrtak održati u krugu porodice i prijatelja.

- S obzirom na aktualne epidemiološke mjere, molimo sve koji su voljeli Akija te mu žele odati počast, da to učine od utorka 25. siječnja kod Zdenca života, ispred zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, gdje će biti moguće donijeti cvijeće i zapaliti svijeće, objavljeno je na stranicama "Parnog valjka".

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.