Magazin
Baka se na odmoru sa svojim momkom zaljubila u drugu ženu Imaju u planu vratiti se u Egipat da bi obilježile mjesto gdje je započela njihova romansa
#

Penzionerka Britanka Sandra Njutn (Newton, 55) posjetila je Egipat sa svojim dečkom Pitom, s kojim je bila 18 godina, a na putovanju je upoznala 50-godišnju Šeron Hjuz (Sharon Hughes) iz Sjevernog Samerseta, koja je boravila u istom odmaralištu.

Priznala je se u nju zaljubila na prvi pogled, a Šeron je odmalena priželjkivala da nekome bude "princ na bijelom konju".

Nakon što su tokom odmora razvile blisko prijateljstvo, ponovo su se sastale nekoliko sedmica kasnije, kad su svoju ljubav objavile šokiranom Pitu.

Sandra je priznala kako nikada prije u životu nije gledala ženu na taj način dok nije upoznala Šeron, prenosi Dnevni Avaz.

- Ona je veliki šarmer. Otišle bismo na plažu, a ona bi nosila moje torbe, bila je pravi gospodin - rekla je Sandra i dodala da se pokazalo kako je njen savršeni muškarac zapravo žena.

Šeron se pak prisjetila kako se tokom tog odmora zbližila sa Sandrom i ubrzo je počela tražiti razne izgovore samo kako bi mogle ostati same.

Nakon nekog vremena, Sandra je napravila prvi korak, no Šeron ju je odbila. Ipak, nakon svega ostale su u kontaktu i nakon povratka u Veliku Britaniju. Sandra je ubrzo morala na operaciju pa je pozvala Šeron da pazi na nju. Tada se dogodio prvi poljubac i velika ljubav. Šeron je zato odlučila preuzeti stvar u svoje ruke i zaprositi Sandru na Maldivima.

Vjenčale su se u Velikoj Britaniji, u stilu Pepeljuge. Sandra se obukla kao Pepeljuga, a Šeron kao princ, prenosi "Daily Mail".

Sandra je priznala da njena djeca nisu prihvatila njenu ljubav sa Šeron. No, bez obzira na sve, imaju u planu vratiti se u Egipat da bi obilježile mjesto gdje je započela njihova romansa.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.