Magazin
Chuck Norris napunio 80 godina - internet proslavio uz viceve Vicevi o Čak Norisu ponovo su se pojavili na Tviteru povodom njegovog jubilarnog rođendana.
#

Da, rođendan je slavio Čak Norisa, ili kako god već ide ta fora. 

Jedan od najpoznatijih glumaca akcionih filmova danas glavne uloge sada najčešće dobija u forama i fazonima. 

Njegov 80. rođendan uz viceve su obilježili i korisnici društvenih mreža sa Balkana.

Vicevi o Čak Norisu su bili prilično popularni u Srbiji i na Balkanu prije nekoliko godina, ali je njihov uticaj vremenom utihnuo.

Međutim, povampirili su se na Tviteru povodom Norisovog jubilarnog rođendana.

Kojih najviše ima? Hm, šta mislite?

Historija  viceva o Čak Norisu

Vicevi o Čak Norisu nisu domaći izum.

Počeli su da se pojavljuju sada već davne 2005. godine, da bi ubrzo postale internet fenomen širom svijeta. 

Čak Noris mimove uglavnom prati njegova slika u kariranoj košulji i sa prepoznatljivom bradom, iz serije Voker, teksaški rendžer.

Noris je nekoliko puta reagovao na fore o njemu - jednom je u saopštenju na zvaničnom sajtu naveo da ima duhovitih, ali da ih ne uzima za ozbiljno. Takođe, rekao je i da se nada da će zbog njih građani početi da prate šta on stvarno radi i piše. 

A zbog viceva o Čak Norisu je čak bilo i problema.

Noris je tužio jednu izdavačku kuću zbog knjige Istine o Čaku Norisu: 300 činjenica o najjačem čovjeku na svijetu zbog „kršenja autorskih prava, neopravdanog bogaćenja i narušavanja privatnosti". 

Tužbu je odbacio 2008. godine, da bi ubrzo podržao knjigu drugog izdavača, nazvanu Zvanična knjiga činjenica o Čaku Norisu

Ko je Čak Noris?

Rođen je 10. marta 1940. godine u Oklahomi.

Zaista se ne treba zezati sa njim jer ima crni pojas u džudou, tang su dou i brazilskoj džiju-džici, a osnovao je i posebnu disciplinu - Čun Kuk Do.

Karijeru je počeo tako što je holivudske zvijezde obučavao borilačkim vještinama, a jednu od prvih uloga je dobio 1972. godine u filmu Put zmaja, kada se borio protiv Brus Lija. 

Kako se navodi, slavni Stiv Mekvin mu je poslije rekao da počne da se bavi glumom.

Krajem sedamdesetih i tokom osamdesetih, tumačio je glavne uloge u brojnim akcionim filmovima i postao popularan širom svijeta.

 

  
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.