5 C
Sarajevo
25.04.2024

Pogledajte atmosferu navijača Liverpoola iz cijele regije u My Faceu (FOTO)

Navijači  iz cijele Bosne i Hercegovine, ai i  regije  su se okupili u My Faceu kako kao bi bii podrška svom klubu u odučujućoj utakmici. Pored toga što će pratiti utakmicu svoga kluba, pratiti će i prenos  Manchestera, jer i o njemu ovisi Liverppolov odlazak u finale.

Navijači naravno  imaju stav  o svim događajima unutar kluba, te smo ih pitali za mišjenje o nekim od njih. 

Prije svega nas je zanimalo misle  li da će Salah biti u stopostotnoj formi za finale.  Sve koje smo piali  su sigurni da će Salah igrati na današnjoj utakmici, a vjeruju da će biti spreman i za finale. Također smo ih pitali o novom izgledu dresova sobzirom da se na internetu može pronaći dosta negativnih komentara na njihov izgled. Za razliku od komentara na internetu, naši sugovornici su zadovoljni s novim dresovima, ali očekivaju da će dresovi za iduću sezonu biti još bolji i inovativniji.

- OGLAS -

Na klasično pitanje šta za njih predstavlja Liverpool dobili smo šarolike odogovore kao što su život, svetinja, prva ljubav, način života i ideologija.

Pitali smo ih šta misle o izjavi  napadača iz Brightona da je Liverpool zaslužio titulu, te je li Liverpool i prije dobivao ovakve feeadbackove od drugih klubova. Jednoglasno su se složili da Liverpool i inače dobiva ovakve simpatije sa svih strana zbog igre  ali i navijača, te samog pristupa fudbalu.

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA