11.6 C
Sarajevo
25.04.2024

Od 14. Oktobra „UzBuđenje“ svakog radnog dana od 06.30 na Face televiziji (VIDEO)

Gledatelji će se od 14. oktobra u 6.30h svakog radnog dana buditi uz Zvezdanu koja će ih sa veselim timom informisati o najvažnijim događajima u zemlji i svijetu. Osim servisnih informacija, tu su i sve aktuelne vijesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza, dječiji program, muzika za razbuđivanje kao i savjeti stručnjaka iz raznih oblasti.

Zvezdana Stojaković je jedno od prvih lica FACE televizije i publici je već poznata iz jutarnjeg programa. Kao urednica i voditeljica svakodnevno će donositi novu energiju i informacije potrebne da svakog radnog dana spremni izađete iz svojih domova.

„ Posebno sam emotivna i sretna kada je jutarnji program u pitanju. Prije više od 7 godina gledateljima sam poželjela dobro jutro, od tada su prepoznali moju energiju i iskrenu emociju. Publiku ne možete prevariti, isto tako možete im se dopasti i ne. Jutarnji program je jako zahtjevan ali uz sjajnu ekipu sve je lakše. Ono što me svakodnevno motivira i inspirira su ljudi, svakodnevna komunikacija s ljudima, klijentima i kolegama. Gledatelje očekuju brojni zabavni segmenti, a naša TV kuća nastavlja da za svoju publiku kreira drugačiji, zanimljiv i iznad svega kvalitetan programski sadržaj“, zaključuje Zvezdana Stojaković.

- OGLAS -

 Zvezdanu smo pratili kroz  razne televizijske žanrove, ali ono po čemu će ostati upamćena jeste njena autorska emisija „Sav taj sevdah“ koja se emitirala na FACE televiziji. Zvezdana se nakon televizijske karijere okušala u odjelu odnosa s javnošću, da bi se opet vratila u svoj „dom“ kako sama kaže.

 Pored radnih dana jutarnji program nastavlja sa svojim emitovanjem i tokom dana vikenda u vremenu od 8 do 10 sati. Vikendom će gledatelji uživati u društvu pozitivnih i nasmijanih mladih lica.

 
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA