Magazin
Luksuzni kruzer Ričarda Bransona namijenjen samo za odrasle ​Britanski milijarder Richard Branson predstavio je novi luksuzni kruzer kojim će moći da krstare samo stariji od 18 godina.
#

Britanski milijarder Richard Branson predstavio je novi luksuzni kruzer kojim će moći da krstare samo stariji od 18 godina.

Bransonov kruzer, Scarlett lady, koji se još nalazi u pristaništu u Doveru, u Engleskoj, predstavljen je u petak. Britanski milijarder vjeruje da će svojim modernim dizajnom i pravilom da se mogu ukrcati samo odrasle osobe kruzer privući veliko interesovanje.

Scarlet Lady Cruise će se na plovidbu otisnuti u aprilu. Baza će joj biti u Miami-u, a uglavnom će nuditi krstarenje Karibima.

"Zaista je posebna. Sarađivali smo sa vodećim svjetskim dizajnerima, umjetnicima i arhitektama kako bismo putnicima ponudili sasvim novo iskustvo", napominje Branson na promociji novog kruzera.

Ciljna grupa su mu odrasli, ali mlađi odrasli ljudi kojima želi da ponudi usluge koje nisu dostupne na mnogim drugim sličnim plovilima.

Kruzer ima 78 luksuznih rock-star apartmana među kojima je 15 mega rock-star, a koji su opet podjeljeni na massive, fab, posh i gorgeous apartmane. Cijene se kreću od oko 19.000 dolara po apartmanu, a najjeftinije kabine koštaju 1.600 dolara. U ponudi su trodnevna i četvorodnevna krstarenja.

Skarlet lejdi je prvi od tri planirana kruzera kompanije "Virgin Voyagers", osnovane krajem 2014. godine, a koja je dio Bransonovog carstva.

Drugi kruzer će biti operativan 2021, a treći 2022. godine. Kruzer Skarlet lejdi je težak 60.000 tona, proizvela ga je kompanija "Fincantieri", dug je 278 i širok 38 metara i ima 1.430 kabina. Može primiti više od 2.770 putnika i 1.160 članova posade.

Na promociji je posebno naglašeno da će na kruzeru biti zabranjeno korišćenje jednokratne plastike.

Video: 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.