Magazin
Na Novom Zelandu porasla prodaja seksualnih pomagala Sex shop na Novom Zelandu utrostručio je prodaju seksualnih igračaka za vrijeme karantene. Uz to, porasla je i prodaja kondome, lubrikanata, menstrualnih šalica, društvenih igara za odrasle...
# Dreamstime

Sex shop na Novom Zelandu utrostručio je prodaju seksualnih igračaka za vrijeme karantene. Uz to, porasla je i prodaja kondome, lubrikanata, menstrualnih šalica, društvenih igara za odrasle...

Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/lifestyle/na-novom-zelandu-porasla-prodaja-seksualnih-pomagala-686643 - 24sata.hr

Na Novom Zelandu proizvodi koji sve više nestaju s polica tijekom globalne pandemije koronavirusa su seks igračke.

The Guardian piše da se, 48 sati prije nego što je Novi Zeland 25. ožujka proglasio karantenu, prodaja seksualnih igračaka utrostručila u sex shopu Adult Toy.

Glasnogovornica sex shopa Adult Toy Emily Writes, rekla je za Insider da je prodaja također porasla u međunarodnim okvirima, a ona smatra da je to zbog medijskog izvještavanja.

Seks trgovina ostala je otvorena jer vlada smatra kako je to trgovina s neophodnim uslugama jer prodaje medicinske proizvode i kondome, a osoblje radi od kuće.

- Čini se da žene pogotovo razmišljaju 'dobro, sama sam kod kuće, tako da je ovo najbolje vrijeme da isprobam nešto novo' - rekla je Emily.

Emily očekuje porast prodaje seksualnih igračaka koje mogu međusobno komunicirati. Takve igračke imaju mogućnost povezivanja putem aplikacije, Bluetootha ili videozapisa kako bi ih parovi mogli koristiti čak i ako nisu zajedno.

Uz seksualne igračke, porasla je i prodaja kondome, lubrikanata, menstrualnih šalica, društvenih igara za odrasle i sredstva za čišćenje igračaka.

(24sata.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.