Magazin
Na prodaji kuće koje možete da sklopite sami i to za dva dana
#

Amazon je već poznat kao online prodajno mjesto koje se lako koristi i nudi sve što je korisnicima potrebno, a sada su tu i kuće malih proporcija koje kupcima omogućavaju da svoj dom sagrade za samo dva dana.

Kuće malih dimenzija sve su popularnije u posljednje vrijeme zbog sve većih troškova stanovanja, pa i želje za minimalističkim načinom života.

Vlasnici nekretnina mogu da postanu i oni koji ranije to nisu mogli da priušte, a male kuće su dimenzija od 9 do 37 kvadratnih metara.

Pristupačna cijena nije jedina prednost ovakvih kuća, već je tu i jednostavan način kupovine i sklapanja te se kupcima nude različite varijante "uradi sam“ kuća po cijenama koje se kreću od 4.000 eura do 18.000 eura. U planovima nekih od konstrukcija stoji da mogu da se sklope za samo dva dana te da je za to potrebno tek dvoje radnika.

Preko Amazon platforme ove kuće nudi britanska kompanija "Lillevilla", a u opisu se tvrdi da su kuće dovoljno velike da funkcioniraju kao vikendice, mjesta za stanovanje, kancelarije, pa čak i kao poslovni prostori.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.