Magazin
Nevjerovatan snimak: Plivač uhvatio ajkulu i otvorio joj usta (VIDEO) Nevjerovatan trenutak snimljen je na američkoj plaži u Državnom parku Kejp Henlopen u državi Delaver.
#

Naime, plivač je snimljen kako drži morskog psa i drži mu širom otvorene ralje u videu koji je izazvao razne komentare na društvenim mrežama. Muškarac je snimljen kako pozira za fotografiju s morskim psom u vodi.

Videozapis ovog trenutka na Facebooku je podijelila Rejčel Foster i video je za vrlo kratko vrijeme postao viralan.

Mnogi su kritikovali njegov postupak, dok su drugi istakli da je uloviti i pustiti morskog psa legalno u državi. Kasnije je gđa Foster ažurirala svoj post rekavši da plivač nije prekršio nikakva pravila hvatajući morskog psa, a sve što je učinio bilo je potpuno "po knjizi".

Na snimku se mogu čuti kako ljudi vrište dok muškarac drži ajkulu i otvora joj čeljust.

"To je velika morska psina", može se čuti žena koja govori u videu.

"Za svakoga ko komentariše kako je ovaj momak trebao ostaviti morskog psa na miru, ili da to nije u redu, stvarno se morate edukovati", napisala je gđa Foster dok je dijelila isječak.

"On je to učinio prema knjizi i s njom je bio potpuno zakonit", rekla je i dodala da je plivač kasnije pustio morskog psa.

"Ulovio je morskog psa, otvorio mu usta da izvadi udicu, a zatim je zašao dublje u vodu, okrenuo je morskog psa i pustio ga!" ona je napisala.

 

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.