Magazin
Nije ih spriječila izolacija: Pogledajte dirljivi trenutak kada novopečeni djed upoznaje svog unuka Iako se nisu mogli zagrliti ni pravilno upoznati, djed je uživao u upoznavanju s tek rođenim unukom
#

Jedna žena na svom Twitteru profilu podijelila je dirljivi trenutak kada je novopečeni djed upoznao svog unuku, ali preko staklenih vrata zbog opasnosti širenja koronavirusa. Emma iz Irske podijelila je fotografiju svog brata koji svog sina upoznaje s njihovim ocem, a u pozadini se vidi novopečeni djed koji ponosno gleda svog unuka, koji je u samoizolaciji zbog koronavirusa, prenosi Daily Mail.

Na svojoj fotografiji napisala je: “Tri generacije socijalnog distanciranja gdje moja tata upoznaje svog unuka”. Njezina objava skupila je više od pola milijuna lajkova i komentara. “Molim vas, brinite o svom ocu (makar ga morali zatvoriti u ostavu). Stvarno želim vidjeti kako drži svog unuka po prvi put kada ovo sve završi”, glasio je jedan komentar, dok su se drugi složili: “Ovo je prvi put danas da plačem, jedva čekam vidjeti slike njihovog zagrljaja.”

Emma je nastavila ovu dirljivu priču: “Nijedan ni drugi nisu svjesni svoje novopečene slave. Moj tata se nije htio slikati, ali i dalje se smije. Znao je da ne smije ući, ali jedva čeka da ga može držati u svojim rukama.” Ljudi su bili oduševljeni ovom pričom i fotografijom jer tvrde kako pokazuju istinu o situaciji koronavirusa te kakav utjecaj ima na njihov život i odnose s bližnjima.

(Večernji list)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.