Magazin
Novi Renault CAPTUR dobio svoju ambasadoricu Puno zabave, smijeha i sunčanog Sarajeva – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera druženja s Majom prilikom preuzimanja automobila.
#

Slogan koji prati CAPTUR kampanju “Za sve vaše živote” kao da opisuje urbanu ženu dinamičnog životnog stila. Upravo zato je za ambasadoricu odabrana BiH TV urednica i voditeljica Maja Čengić Miralem koja je dobila na korištenje najprodavanijeg gradskog SUV modela u Europi.

Puno zabave, smijeha i sunčanog Sarajeva – tako bi se ukratko mogla opisati atmosfera druženja s Majom prilikom preuzimanja automobila.

« Ona je uspješna, zanimljiva, dinamična i morate ju voljeti, te je baš zbog toga upravo ona odabrana kao naša ambasadorica novog modela Renault CAPTUR. » Navodi direktor marketinga za Renault BiH Davorin Vidačković.

  

Maju ćemo kroz slike i priče na njenim društvenim mrežama pratiti kroz sve CAPTUR avanture koje obilježavaju život jedne žene koja je uvijek u pokretu uz oznaku #CAPTURemoments i koja će na zanimljiv način prikazati sve što vam CAPTUR može pružiti u svakodnevnom životu.

Maja je odabrala CAPTUR u najbogatijem paketu opreme EDITION ONE Blue s novom lebdećom središnjom konzolom s naprednom ručicom automatskog mjenjača E-shifter i u prepoznatljivoj Renault crvenoj Flamme boji.

Automobil odavno nije samo prijevozno sredstvo od tačke A do tačke B, vozilo koje biramo mora imati “ono nešto”.

Da bi bila kreativna u svom zahtjevnom i dinamičnom poslu, ali i posvećena porodici, Maja mora imati pouzdanog četverotočkašnog prijatelja, a prijatelj je uvijek tu i kada ti dođe “žuta minuta”, kada ti se luduje, kada ti se bježi.

  
« Izazovno vrijeme koje je učinilo da život možda na kratko stane naučilo nas je da trenutci i ljudi koji nam najviše znače upravo i jesu tamo gdje život stoji. Zastati i shvatiti koliko smo sretni je umijeće ubrzanog života. Želimo da naš novi CAPTUR nosi tvoju pozitivnu energiju i da uvijek u tebi budi inspiraciju da kreiraš, da se povežeš i da uživaš u svakoj minuti! Za sve tvoje živote. » Poručio je Renault BiH team Maji
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.