Magazin
Ovi horoskopski znakovi su najmanje raspoloženi za brak Neki svoje vjenčanje sanjaju od malih nogu, a nekima je pomisao na brak noćna mora. Ovi horoskopski znakovi nisu pretjerano raspoloženi za uplovljavanje u bračnu luku.
# Agencije

Strijelac

Strijelci vole svoju slobodu i ne podnose ljude kojima treba puno pažnje i ljubavi pa jednostavno nisu pretjerano zainteresirani za stvari koje podrazumijevaju da je nešto zauvijek.

Vodenjak

Ovaj znak voli raditi neuobičajene stvari i cijeni svoju samostalnost, a brak je poprilično uobičajena stvar koja podrazumijeva i određenu količinu zajedništva, što Vodenjaku jednostavno djeluje nezanimljivo.

Lav

Nije stvar u tome da se lav ne želi skrasiti, nego u tome da želi najbolje za sebe, a uvijek misli da može bolje od onoga što trenutno ima. Zato lavovi najčešće tragaju za nečim boljim, čak i kad imaju nešto što je sasvim dobro.

Bik

Tvrdoglavi bikovi ne vole čuti riječ kompromis, a upravo je to jedan od glavnih sastojaka braka. Bikovi su sasvim zadovoljni i sami pa im brak ne djeluje kao nešto bez čega ne mogu.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.