Magazin
Prodaje se kuća u kojoj se ubio Kurt Cobain Kuća u kojoj su živjeli Kurt Cobain i Courtney Love prodaje se za 7,5 miliona dolara.
#

Par je kuću kupio u Seattleu u januaru 1994. godine za milion i pol dolara gdje je živio vrlo kratko sa svojom kćeri Frances Bean Cobain sve dok osnivač Nirvane na tom imanju 5. aprila iste godine nije počinio samoubojstvo u 27. godini.

Zadnjih godina svoga života, Cobain se borio s ovisnošću o heroinu, bolestima i depresijom, njegovom slavom i slikom u javnosti, kao i s pritiskom medija na njega i njegovu ženu Courtney Love.

Prema službenom policijskom izvješću smrt je opisana ovako: "Samoubojstvo sa samozadanom ranom od sačmarice u glavu".

 Okolnosti njegove smrti su postale predmet fascinacije i rasprave. Od njihovog početka, sa Cobainom kao tekstopiscem, Nirvana je samo SAD-u prodala više od 25 miliona albuma i više od 50 miliona u svijetu.

Ugledni glazbeni časopis Rolling Stone uvrstio je Nirvanu na 27. mjesto najvećih glazbenih umjetnika svih vremena, dok je Kurt Cobain proglašen za 12. najboljeg gitarista svih vremena.

 Kuća ima 8.000 metara kvadratnih i nalazi se na 0,74 hektara zemlje. Ima četiri spavaće sobe i četiri kupaonice s odvojenom garažom i potpornim zidom koji je naknadno izgrađen 1999. godine.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.