Magazin
U Beču je otvoreno prvo tzv. ljudsko-životinjsko groblje
Prvo groblje za ljude i životinje otvoreno u Beču Radi se o novom krematorijskom groblju za polaganje urni koje se nalazi u vatrogasnoj dvorani u Simmeringu u zasebnom, optički označenom području
# Eorocomm
 
Bečka groblja, ponukana željama mnogih vlasnika životinja da se na groblju za polaganje urni mogu ukopati zajedno sa svojim ljubimcima, nedavno su odlučila da prošire svoju ponudu.
 
Namjensko područje ima veličinu jednog četvornog metra zemljanih grobova. Svaki od tih grobova može primiti osam urni s ljudskim ili životinjskim pepelom s mogućnošću individualnog oblikovanja nadgrobnog spomenika. Već postojeće životinjsko groblje te krematorij životinja u Simmeringu su vrlo dobro prihvaćeni. Uz novu ponudu ljudsko-životinjskog groblja, ide se korak dalje u ispunjavanju želja kupaca, prenosi Fena.
 
U Austriji ima više od tri milijuna kućnih ljubimaca. Samo u Beču, svako drugo kućanstvo uživa život zajedno sa ljubimcem. Sve više i više ljudi traži blizinu svoje ljubljene životinje nakon smrti. Bečko groblje želi ispuniti tu želju novim konceptom. Korištenje urnske grobnice može se osigurati na period od 10 godina i uzastopno produžiti. Naknada za 10 godina je 490 €.
Gradsko groblje u Beču ima 46 grobalja s ukupnom površinom većom od pet km2, saopćeno je iz EOROCOMM-PR.
 


Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.