Magazin
Rachel, Monica i Phoebe ponovo zajedno: Jennifer Aniston okupila najdraže prijateljice U septembru je kultna serija 'Prijatelji' obilježila 25. rođendan od prikazivanja prve epizode koja je slavnu šestorku, koja dane provodi ispijajući kavu u Central Perku, lansirala u zvjezdanu orbitu.
#

U septembru je kultna serija 'Prijatelji' obilježila 25. rođendan od prikazivanja prve epizode koja je slavnu šestorku, koja dane provodi ispijajući kavu u Central Perku, lansirala u zvjezdanu orbitu. Ženski dio 'Prijatelja' ponovo se okupio i to kako bi podržale voljenu prijateljicu Jennifer Aniston, koja je dobila nagradu Artists Inspiration Award za svoj humanitarni rad.

Glumici Jennifer Aniston odana je počast zbog njezinih filantropskih i humanitarnih djela, a to je bila idealna prilika da joj nagradu uruče najbolje prijateljice s TV ekrana, 55-godišnja Courteney Cox i 56-godišnja Lisa Kudrow.

Uoči dodjele slavna trojka pozirala je zajedno na crvenom tepihu, a za tu prigodu 50-godišnja Aniston odabrala je vintage svilenu haljinu s crno-bijelim printom, koju je kreirao dizajner John Galliano.

 

 'Nismo jedine koje znaju da je Jen nevjerojatna osoba. Svi je volimo jer je iskrena, zrači toplinom, veseljem, humorom i ljubavlju', rekla je Cox na pozornici. 'A to se posebno vidi kad je Jennifer s djecom iz Dječje bolnice St. Jude', dodala je Lisa Kudrow, koja je u 'Prijateljima' sjajno utjelovila pomalo šašavu Phoebe.

Nakon nabrajanja njenih postignuća, glumice su izrazile dobrodošlicu 'voljenoj i velikodušnoj' prijateljici na pozornici gdje su razmijenile zagrljaje, prije no što je Aniston održala pozdravni govor.

Aniston, Cox i Kudrow glumile su Rachel Green, Monicu Geller i Phoebe Buffay, u razdoblju od 1994. do 2004., a nakon završetka snimanja ostale su dobre prijateljice.

Početkom listopada ženski dio sastao se s 52-godišnjim Mattom LeBlancom, koji je glumio Joeyja Tribbianija, a ovih dana se Cox družila sa suprugom iz serije Matthewom Perryjem koji je utjelovio uvijek sarkastičnog Chandlera.

 

 

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.