Magazin
Sajam BeautiFUL: Odlična prilika za predstavljanje proizvoda i usluga (VIDEO) Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav
#

Ovaj sajam je odlična prilika za predstavljanje proizvoda i usluga, te povećanje vidljivosti brenda. Profesionalcima ćemo približiti industriju ljepote i zdravlja kroz radionice i predavanja najboljih edukatora iz regije, kao i mogućnost saradnje i uspostavljanja kontakata sa najboljim proizvođačima. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav.

Sajam će okupiti industrijske stručnjake u ovoj oblasti, osiguravajući da izlagači i posjetitelji sajma budu u toku s razvojem industrije, te imaju priliku za upoznavanje sa brendovima, te kupovinu proizvoda. Program će obuhvatiti tržišno usmjerene teme za podršku profesionalnom razvoju i stjecanju novih i drugačijih sadržaja. U saradnji sa vodećim akterima u ovoj industriji, analizirat ćemo teme kao što su novi trendovi, tehnološki razvoj, savjeti za razvoj biznisa, te edukacije za unaprijeđenje poslovanja. 

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.