Magazin
Snima li se nastavak "Twin Peaksa"? Nova sezona, serija ili film...
#

Fanovi “Twin Peaksa” su poludjeli od uzbuđenja pošto su Internetom počele da kruže glasine o tome da Dejvid Linč potajno radi na nastavku Showtimeove limitirane serije “Twin Peaks: The Return”.

Priča je počela sa tvitom Hoivudskog horor muzeja sljedeće sadržine: “Neko koga znamo ko je upućen u stvari upravo nam je slučajno otkrio vrlo zanimljive stvari vezane za budućnost ‘Twin Peaksa’. Ako je to što smo čuli tačno, vrištaćemo od sreće naredne godine”.

Kćer Dejvida Linča Dženifer je članica borda direktora muzeja, zbog čega su fanovi “Twin Peaksa” vrlo ozbiljno shvatili ovaj tvit, a novinarka magazina “AV Club” Brit Hejz povezala je još nekoliko informacija, pa je tako podsjetila da Dejvid Linč nikada nije odbacio mogućnost da će se snimati sljedeća sezona, mada je priča “The Returna” djelovala završeno. 

Ona je ukazala i da je par dana nakon tvita Dženifer Linč glumac Majkl Hors, koji igra šerifa Hoka, objavio na svom Instagramu fotografiju scene iz “Twin Peaksa”, što ne čini baš često. Zatim je i Kajl Meklahlan, koji je igrao FBI agenta Dejla Kupera u originalu, na tviteru napisao kako “razmišlja o krofnama ovog jutra”, što neodoljivo podsjeća na karakteristike njegovog lika iz serije. U pitanju je zapravo direktna referenca.

Kada na to dodamo da je Dejvid Linč prošlog mjeseca tvitovao kako voli da snima okrugu King u Vašingtonu, gdje je “Twin Peaks” sniman, dok je njegov direktor fotografije na toj društvenoj mreži objavio snimke mjesta gdje se takođe snimalo, sakupilo se dovoljno dokaza da zagriženi fanovi postanu uvjereni da ih čeka još materijala iz omiljenog im Linčovog svijeta. U narednom periodu tražiće potvrdu za te tvrdnje, kao i razjašnjenje - da li nas očekuje nova sezona, serija ili film?

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.