3.8 C
Sarajevo
19.04.2024

Samsungov novi QLED televizor ili umjetnička slika?

Samsung je najavio je da će njihova nova QLED TV linija televizora za 2019. godinu ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode, koja je dizajnirana za prikazivanje raznolikog sadržaja, uključujući i svjetski poznatu umjetnost, čak i kada je televizor ugašen.

Kroz ambijentalni način rada, korisnici će moći pristupiti različitim sadržajima kao što su novinski naslovi, ažurirati vremensku prognozu te pregledavati fotografije i poslušati omiljenu glazbu. Osim toga, Samsung je surađivao s poznatim umjetnicima, kao što su Tali Lennox i Scholten & Baijings, kako bi se njihovi jedinstveni umjetnički radovi prikazivali na QLED TV-u u ambijentalnom načinu rada, koji je sada dizajniran da poboljša svakodnevni život korisnika i pruži im jedinstvena iskustva u gledanju sadržaja izvan onoga što se prikazuje na TV ekranu i kada je uključen.

 
„Ponosni smo što svojim korisnicima možemo ponuditi najnoviju značajku Ambient Mode koja, osim što daje dodatnu vrijednost televizijskim ekranima kada su isključeni, također donosi i nove pogodnosti za život korisnika. U sljedećih nekoliko godina planiramo proširiti sadržaj za Ambient Mode značajku kroz intenzivnu suradnju s mladim, talentiranim umjetnicima kako bi našim korisnicima pružili jedinstveni način uživanja u QLED televizorima“ – rekao je Jongsuk Choo, izvršni dopredsjednik Visual Display Business u Samsung Electronics.

Kao dio početnog uvođenja nove Ambient Mode značajke, Samsung je surađivao s talentiranim umjetnicima – talentiranom umjetnicom Tali Lennox, koja je prepoznatljiva po svojim apstraktnim uljanim slikama te nizozemskim dizajnerima Scholten & Baijings, koji su stvorili kolekciju raznih kućnih umjetničkih djela.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA