Magazin
Ufolozi na Marsu otkrili misteriozne rupe! (VIDEO) Mars je oduvijek za čovječanstvo predstavljao misteriju. Prije par dana ufolozi i teoretičari zavjera o vanzemaljcima širom vidjeli su video snimak s Marsa objavljen na Youtube na kojoj se vidi "rupa" - podzemni "ulaz u tunel" prečnika 130 metara.
#

Ove "rupe" veoma podsećaju na garažu ili ulaz u nekakav podezmni tunel  koji postoji i na planeti Zemlji!

Danas mnogi teoretičari zavjera o vanzemaljcima i ufolozi se ubjeđeni su da je planeta Mars vanzemaljska baza ili da je nekada davno postojala vanzemaljska civilizacija. 

Ufolozi  tvrde da je ova fotografija sa Google Mars mape, tj video nedvosmislen dokaz inteligentnog života na susednoj planeti Mars!

"Očigledno riječ je o nekakvom ulazu u podzemnu garažu”, kaže jedan od ufologa

Riječ je o savršeno kružnom udubljenju pored kojeg se nalaze tragovi koje ufolozi pripisuju sljetanju i poljetanju letjelica. Ufolozi spekulišu kako je zbog samog oblika ulaza očigledno riječ o podzemnoj bazi u kojoj se nalaze vanzemaljske letjelice.

Kako i na Zemlji postoje slična udubljenja, ufolozi smatraju da snimljena "rupa" ili ulaz u "podzemni tunel" na Marsu nije slučajnost nego su uvjereni da su te rupe povezane i da i na Zemlji postoje podzemne baze odnosno vanzemaljke "garaže" podzemni tuneli. 

 
 FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.