13.8 C
Sarajevo
20.04.2024

Bradara: Sutra ćemo zakazati konstitutivnu sjednicu Doma naroda

“Do ovog trenutka, u Dom naroda PFBIH još nije došla jutros usvojena Odluku o potvrđivanju rezultata posrednih izbora i dodjeli mandata za Dom naroda Parlamenta FBiH – Opći izbori 2018. godine. Očekujem kako će do kraja ranog dana ipak biti zaprimljena, kao i objavljena u Službenom glasniku BiH”, stoji u izjavi za javnost predsjedateljice DN PFBIH.

Materijali za sjednicu su spremni, a bit će poslani zastupnicima, kako bi ih na vrijeme proučili. 

“Tako da će konstituirajuća sjednica Doma naroda PFBIH biti zakazana sutra (petak) ujutro, odnosno nakon materijala, izaslanici će ujutro dobiti i službeni poziv za sjednicu koji ćemo zatim, kao i potpun dnevni red dostaviti i javnosti”, kazala je Bradara.

“Što se termina same sjednice tiče, ista će biti zakaza za srijedu, 20. februara u 11 sati dok će dan prije biti održan i radno konzultativni sastanak s predstavnicima svih stranaka koje imaju izaslanike u Domu naroda”, istakla je Lidija Bradara, a kako kaže sve sa ciljem kvalitetnije pripreme i tijeka same sjednice.

- OGLAS -

“S obzirom da sam u stalnom kontaktu s ministricom financija, drago mi je potvrditi s obzirom da pratimo stanje cijelo vrijeme, kako je osim što je Federacija likvidna , sve spremno za “puštanje” svih proračunskih davanja odnosno invalidnina, braniteljskih naknada  i plaća. Ministrica financija Jelka Miličević je potvrdila, kako će sva ministarstva koja rade na obračunima reagirati odmah  te da će ubrzati sve tehničke pripreme kako bi sve isplate u najkraćem mogućem roku bile  na računima korisnika”, izjavila je Bradara.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA