Sport
Nurkić: Sve je u našim rukama, nedostajalo nam je snage i sreće Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u četvrtom kolu kvalifikacija za Eurobasket od selekcije Francuske.
#

Nakon susreta vidno razočaran je bio Jusuf Nurkić koji ističe kako je naš tim napravio mnogo grešaka.

“Tako je to jednom dobijete jednom izgubite. Željeli smo, niko nam to ne može oduzeti. Napravili smo mnogo grešaka, a nakon toga se vratili u igru. Nedostajalo je snage i želje. Niko nam ništa nije dao sve smo sami ostvarili. Sve je u našim rukama. Kada smo dolazili rekli su nam trebaju nam dvije pobjede, a nama u Bosni uvijek slažu nešto. Opet kažem hvala Bogu sve držimo u svojim rukama”, rekao je Nurkić, a potom dodao:

“Tako je u sportu nekad uspijete nekad ne. Sutra je novi dan i vjerujem da ćemo odgovoriti na najbolji mogući način”

Upitan je Nurkić i o sudijskim odlukama.

“Najradije ne bih komentarisao. Kada ste veliki kao ja onda kažu nije faul, kada ste manji nije faul. Vidjeli ste protiv Litvanije tehničku daju pa vraćaju to nigdje nisam vidio. Ipak, Bogu hvala sve je u našim rukama i vidimo se sutra”

“Ja u sportu uvijek gledam ko je bolji neka pobijedi. Mislim da će biti fenomenalna utakmica protiv Litvanije bez obzira na sve.”, zaključio je Nurkić.

Meč između Litvanije i Bosne i Hercegovine igra se sutra sa početkom od 14 sati i 30 minuta.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.