1.6 C
Sarajevo
19.04.2024

Horoskop za 15. decembar za svaki horoskopski znak

Ovan

Stavite svoje interese na prvo mjesto. Malo zdrave sebičnosti vam neće naštetiti, naučite reći ne. Samo ne zaboravite na pristojnost i podređenost, argumentirajte svoj stav.

Bik

- OGLAS -

Šta vas obično razveseli? Doručak van kuće ili večernja šetnja parkom s partnerom? Razblažite svoju rutinu onim što želite. Dajte bitku apatiji!

Blizanci

Budite ustrajni i ne odstupajte dok ne uspijete. Postavite svoje zahtjeve, branite ideje. Vaša upornost će biti cijenjena.

Rak

Na poslu ste potpuno zaboravili na pripremu za Novu godinu. Kupite i spakujte poklone unaprijed, ukrasite stan i razmislite o meniju. Ne odgađajte radost pripreme za praznik do posljednjeg trenutka.

Lav

Dodatna odgovornost za Vas je stres. Skrenite u pozadinu, pustite da neko drugi zauzme vodeću poziciju. Nehotice možete napraviti fatalnu grešku koja će dovesti vaš autoritet u pitanje.

Djevica

Prvo razmislite, a tek onda djelujte. Nimalo glup savjet za Djevice, nedavno ste prestali ulaziti u detalje. Ne započinjte nove projekte dok ne postanete stručnjak u svojoj oblasti.

Vaga

Pažljivo slušajte šta Vam se govori. Napravit ćete veliku grešku ako ne priznate da niste u pravu. Prestanite odbijati pomoć i odricati se savjeta.

Škorpija

Svaka odluka koju donesete utječe na budućnost. Ne dopustite da situacija krene svojim tokom, ako se približavaju rokovi, onda nemojte čekati zadnji trenutak i počnite raditi danas. Bolje je svaki dan malo raditi, nego ne ostavljati laptop 24/7 kasnije.

Strijelac

Ne zadržavajte se na svojim nedostacima. Ako u 2020. godini ne ispunite ni polovinu ciljeva, to je normalno, niste mogli utjecati na situaciju. Bolje se osvrnuti i pogledati svoje uspjehe, ne odbacujte svoj rad.

Jarac

Budite tolerantniji, ne bi se svi trebali slagati s Vama. Ne pokušavajte nikoga uvjeriti, bolje se bavite svojim poslom. Usput, kada ste zadnji put trenirali? Vrijeme je za tenisice i prostirku.

Vodolija

Šalu na stranu: trebali biste preispitati prehranu. Prestanite jesti u žurbi i preuzimajte stres nezdravom hranom, riskirate svoje zdravlje. Počnite se brinuti o sebi prije nego što morate posjetiti liječnika.

Riba

Danas morate raditi s posebnom marljivošću. Preispitajte svoju dnevnu rutinu, možda je vrijeme da prestanete gledati TV emisije kasno u noć i počnete rano odlaziti u krevet. Pazite na sebe kako ne biste izgorjeli na poslu.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA