Sport
Barca TV u kratkom filmu otkrila sve o Miralemu Pjaniću Barca TV podsjeća na to da je debitovao u Ligi prvaka u dresu Lyona i to baš prtoiv Barcelone, protiv koje je do sada igrao sedam puta te da je nakon Mehe Kodre postao drugi Bosanac koji je zaigrao za katalonskog diva
#

Bh. veznjak potpisao je na četiri godine i dolazi iz Juventusa, dok će u Torino Arthur Melo, s tim da će na kraju Juve Kataloncima doplatiti 10 miliona eura. O 30-godišnjem Pjaniću na Nou Campu mnogo toga znaju, a klupska televizija priredila je i jedan kraći film sa 10 stvari koje navijači treba da znaju o svom novom ljubimcu.

 

Navodi se tako da je rođen 2. aprila 1990. godine, da je stopama svog oca krenuo nogometnim putem i da je njegov otac igrao u Drini iz Zvornika. Dalje se spominje kako je ponikao u Luksemburug, ali da je kasnije zaigrao za BiH i da je u dresu te zemlje sakujpio 62 nastupa uz 15 pogodaka.

 

Barca TV podsjeća na to da je debitovao u Ligi prvaka u dresu Lyona i to baš prtoiv Barcelone, protiv koje je do sada igrao sedam puta i ostvario je jednu pobjedu, tri remija i tri poraza, te da je nakon Mehe Kodre postao drugi Bosanac koji je zaigrao za katalonskog diva. Za kraj, objavljeno je kako je brižan otac sinu Edinu.

Cijeli video možete pogledati ovdje, ali prethodno morate da se registrujete na stranici Barcelone. 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.