Sport
Bivši američki reprezentativac tvrdi: Chelsea nije dovoljno dobar za Pulišića Nekadašnji član američke fudbalske reprezentacije Alexi Lalas komentirao je nezadovoljavajuće igre Chelseaja u tekućoj sezoni i izrazio nezadovoljstvo statusom koji njegov sunarodnjak Christian Pulišić ima u ekipi Franka Lamparda.
# SCS

Nekadašnji član američke fudbalske reprezentacije Alexi Lalas komentirao je nezadovoljavajuće igre Chelseaja u tekućoj sezoni i izrazio nezadovoljstvo statusom koji njegov sunarodnjak Christian Pulišić ima u ekipi Franka Lamparda.

„Chelsea je nedovoljno dobar za talent koji imaju i novac koji je uložen u tim. Iskreno, mislim da je Christian Pulišić previše dobar za ovu ekipu Chelseaja. U ovoj organizaciji njegov talent se u Lonodnu trati“, izjavio je Alexi Lalas, prenosi Sportklub.

Chelsea se nalazi na devetom mjestu tabele Premier lige sa 26 bodova iz 17 odigranih utakmica.

„Nekada je djelovalo da je Pulišić previše pokušavao sve učiniti sam – napada dvojicu ili trojicu igrača, ali ponekad je bio jedina svjetla točka ekipe, kao npr. kada su igrali protiv Manchester Cityja. Pokušajte na toj utakmici pronaći još nekog raspoloženog igrača u londonskoj ekipi“, zaključio je nekadašnji defanzivac reprezentacije SAD.

(SCS)

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.