Sport
Bivši fudbaler Barce i Juventusa bio zaražen dva mjeseca: Moguće da se korona virus zaljubio u mene Iskusni urugvajski defanzivac koji trenutno nastupa za Fiorentinu, Martin Caceres, dva mjeseca je bio zaražen korona virusom.
# SCS

Iskusni urugvajski defanzivac koji trenutno nastupa za Fiorentinu, Martin Caceres, dva mjeseca je bio zaražen korona virusom.

Urugvajac, koji je nastupao za Barcelonu, Juventus, Lazio, Sevillu i brojne evropske klubove, prebolio je korona virus i na Instagramu ispričao svoja iskustva.

“Dva mjeseca sam imao korona virus a da to nisam ni znao. Imao sam neke simptome između 8. i 15. marta. Tokom treniranja kući sam osjetio nešto u plućima i rekli su mi da ostanem u samoizolaciji i da će to proći za 20 dana. Međutim, možda se virus zaljubio u mene. Tek jučer je test bio negativan i osjećam se kao nov”, rekao je urugvajski fudbaler.

Podsjetimo, kako sada stvari stoje, plan organizatora je da se Serija A vrati utakmicama sredinom juna, a datum koji se najčešće spominje je 13. juni.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.