Sport
Bizaran razlog: Manchester United tek sada počeo prodavati dresove najvećeg pojačanja kluba Hojlund je na Old Trafford stigao iz italijanske Atalante za 83 miliona eura, te su čelnici Uniteda očekivali veliku zaradu na prodaji njegovih dresova s brojem 11, no zbog nevjerovatnog razloga oni se tek sada mogu kupiti u fan shopovima.
#

Rasmus Hojlund je u ljetnom prelaznom roku pojačao Manchester United i postao najskuplji napadač Crvenih đavola u historiji, no njegovi dresovi se sve do sada nisu mogli kupiti.

Hojlund je na Old Trafford stigao iz italijanske Atalante za 83 miliona eura, te su čelnici Uniteda očekivali veliku zaradu na prodaji njegovih dresova s brojem 11, no zbog nevjerovatnog razloga oni se tek sada mogu kupiti u fan shopovima Crvenih đavola.

Naime, ljudi zaduženi za štampanje slova i brojeva na dresovima su se našli u velikom problemu zbog Dančevog prezimena.

Naime, drugo slovo njegovog prezimena je dansko "ø" s kojim se u Unitedu nisu ranije susretali, te ga nisu imali na stanju.

Više od mjesec su čekali da dobiju to slovo i konačno su počeli prodavati dresove najskupljeg napadača u historiji kluba, a cijena mu iznosi 95 funti, odnosno 110 eura.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.