5.5 C
Sarajevo
11.05.2024

Adnan Delić: Moji su svi oni koji misle, rade i žele dobro našem narodu i jedinoj domovini Bosni i Hercegovini

Adnan Delić, kandidat četvorke za načelnika općine Novi Grad Sarajevo, oglasio se na Facebooku. Njegovu objavu vam prenosimo u cijelosti.

Dragi prijatelji,
nakon što sam dugo godina, pored profesionalnih i privatnih obaveza, bio na usluzi svom narodu i državi kroz volonterski društveni aktivizam i humanitarni rad, došlo je vrijeme da taj angažman nastavim kroz zvanične institucije naše domovine.

Na predstojećim lokalnim izborima, na prijedlog Naroda i pravde, bit ću kandidat za načelnika Općine Novi Grad.

- OGLAS -

Smatram da svojim znanjem, iskustvom i radom s ljudima svih nacionalnosti i vjera mogu mnogo više doprinijeti promjenama koje želimo vidjeti u našem društvu, biti na usluzi građanima i vratiti povjerenje u naše predstavnike.

Ljude nikada nisam vrednovao na osnovu njihovog političkog opredjeljenja, nego isključivo po njihovom dobru, sposobnosti i radu za zajednicu. Politika je samo alat za obavljanje posla putem kojeg trebamo biti na usluzi građanima, a moji su svi oni koji misle, rade i žele dobro našem narodu i jedinoj domovini Bosni i Hercegovini, kojoj god političkoj partiji pripadali.

- Advertisement -

Ukoliko želimo vidjeti promjene, moramo krenuti od sebe i biti promjena koju želimo vidjeti kod drugih.

P.S. Uvijek, a i nakon što sam prije nekoliko dana zatražio sporazumni raskid ugovora, o kompaniji kojoj sam mnogo zahvalan, u kojoj sam mnogo naučio, koja mi je davala povjerenje i koju jako poštujem neću napisati nijednu negativnu riječ. Tu sam proveo najljepše trenutke u svojoj profesionalnoj karijeri, sa divnim kolegama, kojima želim svako dobro u budućem poslovanju.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA