11.6 C
Sarajevo
29.03.2024

Najveći francuski kriminalac o dekadentnom zapadu i predsjednicima!

Posljednji preživjeli francuski razbojnik 70-tih, Gérard Fauré objavio je knjigu “Pariški diler” u kojoj progovara o francuskim političarima na kokainu, uključujući jednog, a možda i više francuskih predsjednika. Osim kokaina u intervjuu možemo čuti o pedofiliji zapadnih političara i engleske kraljevske obitelji.

Život Gérarda Fauréa nadilazi sve fikcije. Rođen u Maroku od oca francuskog časnika i liječnika, te majke Berberke. Krijumčarenje je počeo u marokanskoj luci Tanger. U Španjolskoj se pridružuje snagama s OAS, a suradnja s grupom French Connection mu nije strana. U Nizozemskoj organizira kriminalnu organizaciju s mafijaškim kumom iz Marseillea Gaëtan Zampa. U zatvoru je proveo 18 godina.

Godine 1980. u Parizu postaje kokainski princ koji snabdijeva medijski eksponirane osobe i političare visoke politike, uključujući i predsjednika Jacques Chiraca. Glumci, prinčevi, zvijezde Hollywooda i političari postaju stalni klijenti Gérarda Fauréa.

- OGLAS -

Gérard Fauré otkriva da je bio član grupe SAC (Service d’Action civique) koja je vršila naručena ubojstva za račun politike. Nešto slično što smo svjedočili i u našim krajevima, samo 20-30 godina ranije.

U intervjuu, kojeg možete pogledati, Gérard Fauré iznosi strašne optužbe na račun političara i članova engleske kraljevske obitelji koji posjećuju Maroko kako bi seksualno iskorištavali malu djecu. Otvoreno govori da je u Maroku pedofilija nešto uobičajeno.

Objašnjava kako mu je otac bio prisiljen “krpati” ozlijeđenu djecu koju je iskorištavao najviši dužnosnik tužilaštva. Djeca žive u kućama i služe kao radno i seksualno roblje. Svi sve znaju, ali nitko ne reagira.

Prije nego je objavio knjigu, bio je “zamoljen” da izbaci određena imena političara i drugih javnih osoba koje su još žive i “ugledne” osobe u društvu.

Na pitanje novinara, kakvo je danas stanje u odnosu na vrijeme 70-tih i 80-tih, Gérard Fauré tvrdi da je još gore i da su politika i mediji najkriminalniji dio današnjeg društva.

Što na kraju reći? Svakodnevno nam govore kako trebamo biti dio zapadne civilizacije, a ne “barbarskog” istoka. Znači li to da trebamo svoju djecu prepustiti ovim zlikovcima i narkomanima, samo da bismo dokazali koliko smo dobri i glupi? Tko ove zlikovce podupire u našim zemljama, vrlo je bitno pitanje na koje treba dati jasan odgovor. Taj odgovor je svjetionik za spas onoga što se još da spasiti.

 

 

 

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA