15 C
Sarajevo
25.04.2024

Davor oštar i ljut: MZ neće reagovati ako ne padne krv. Neću u zatvor. Suzana krvari u autu, a oni mene hapse!

Davor Dragičević javio se u program N1 televizije nakon dužeg nepojavljivanja u medijima. Rekao je da je dobro, da ga nije strah, ali da hoće da ga ubiju. 

“David u RS-u neće ostati. Ko je ubio Davida Milorade i Lukaču? Na to pitanje se mora odgovoriti. Neću da idem u zatvor kao slobodan čovjek. 25.03. su me neosnovano uhapsili. Istina o ubistvu mog djeteta se ne vodi. Milan Tegeltija je zločinac”, rekao je Davor između ostalog te nastavio:

“Imate dva nova svjedoka, David je otet. Ne smiju mi dati snimke sa jedne banke. Ne znam više kome nije jasno. To je mafija. Ne moraju vas ubiti kao moje dijete, ubit će vas na drugi način. Imate sve dokaze da su ga mučili. Kad dođe vrijeme vidjet ćete me u BiH. Pozivam sve ljude da daju Murizu Memiću podršku”, rekao je Davor. 

- OGLAS -

“Grob Davida Dragičevića uskoro će biti izmješten da mogu slobodno da ga obiđem. Ne mogu da dođem do svoje kuće, da obićem svog ćuku. Ovo nije azil, ni bjekstvo, ja sam se samo sklonio. Za 22. Davidov rođendan trebao sam biti sa svojim sinom, a tog dana sam pristupio slobodnoj teritoriji. Vi ste svi zarobljeni, moraćete se i vi osloboditi. Tu nema pravne države, nema ničega. Već je pokrenut proces prebacivanja tijela Davida Dragičevića u Austriju. Neka čitav svijet vidi kako se kosti izmještaju. Mi  mo deset mjeseci stajali mirno i dostojanstveno, a kome?”, zapitao se Davor.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA