Sport
Čengić: Radit ćemo na tome da Željo i dalje bude najveći i najjači klub u BiH Održana je konstituirajuća sjednica Skupštine FK Željezničar na kojoj je Ermin Čengić imenovan za predsjednika Skupštine kluba sa Grbavice.
#

Održana je konstituirajuća sjednica Skupštine FK Željezničar na kojoj je Ermin Čengić imenovan za predsjednika Skupštine kluba sa Grbavice.

Tim povodom Čengić se obratio medijima.

“Sjednica je prošla odlično. Imamo nova 54 delegata, predstavnika svih struktura i navijača FK Željezničara. Sjednica je protekla dobro u smislu da smo usvojili izvještaj o radu i plan poslovanja za narednu godinu. Na neki način je i moglo bi se reći reformska jer smo rekli da ćemo u narednom periodu raditi na koncipiranju modela organizacije kluba koji će se pokazati kao ulaganje za budućnost da bi Željo bio u potpunosti održivi klub koji će i dalje biti ono što jest, a to je najveći i najjači klub u BiH”, rekao je Čengić dodavši:

“Pred nama je dosta posla, prije svega na UO, ali i svakom članu Skupštine jer smo izabrani da bismo pokušali dati ono što je moguće da bismo pomogli klubu. Ja sam rekao u toku sjednice ne treba niko od nas gledati šta će mu klub dati nego da svako od nas gleda šta on može dati svom klubu”.

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.