Sport
Ćiro iz Zagreba: Ne znam šta je gore, zemljotres ili korona virus, mi Bosanci ćemo sve podnijeti Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević, u razgovoru za Radio Sarajevo komentarisao je snažan potres koji je pogodio Zagreb jutros.
# SCS

Nekadašnji selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Ćiro Blažević, u razgovoru za Radio Sarajevo komentarisao je snažan potres koji je pogodio Zagreb jutros.

“Spavao sam. Bio sam u krevetu kada je počelo tresti… U prvi trenutak nisam znao šta se dešava. No kada je potres trajao sve duži, shvatio sam da je zemljotres. Sve je trajalo 10-15 sekundi, ali bih rekao cijela vječnost”, priča Ćiro i nastavlja oko aktuelne situacije:

“Ne znam šta je gore – zemljotres ili korona. U oba slučaja smo zatvoreni u svoje domove. Prvi je mogao ugroziti veći broj ljudi, srećom nije. A korona? Ona nas je zatvorila u kuće, otuđili smo se jedni od drugih”, nastavlja Ćiro.

Popularni Ćiro je u svom stilu zaključio razgovor.

“Mi, Bosanci, smo najjači ljudi. Sve ćemo mi podnijeti… I ratove i zemljotrese i neke korone… Nama ništa ne može. Čuvajte se. Budite u kućama, a uskoro ćemo opet biti zajedno”, kazao je Ćiro Blažević.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.