Sport
Coutinhov agent: Silno želi nazad u Premier ligu, iako mu neće biti teško i da ostane u Barceloni Nekadašnji fudbaler Liverpoola, Philippe Coutinho, silno se želi vratiti u englesku Premier ligu, potvrdio je njegov menadžer Kia Joorabchian.
# SCS

Nekadašnji fudbaler Liverpoola, Philippe Coutinho, silno se želi vratiti u englesku Premier ligu, potvrdio je njegov menadžer Kia Joorabchian.

Iranski menadžer potvrdio je da Coutinho silno želi nazad u Premier ligu, iako je sam tražio da dres Liverpoola zamijeni onim iz Barcelone.

“Ne krijemo da želi da se vrati u Premier ligu ako može. On jako voli da igra u Premijer ligi i mislim da je to jedan od njegovih prioriteta, ali također on nije protiv toga da ostane u Barceloni. Ima dosta zainteresovanih jer je on veliki igrač i ima uvijek dosta onih koji ga žele”, rekao je agent i nastavio:

“Liga šampiona može da traje do 23. augusta i bit će veoma teško za igrače poput Coutinha da nađe angažman prije toga. Veoma je teško i njemu da se obaveže. Zbog korona virusa ne vjerujem da će biti transfera od 80 do 100 miliona eura. Bit će mnogo više onih od 10, 30 ili 40 miliona”, dodao je brazilčev agent.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.