20.5 C
Sarajevo
29.03.2024

Ronalda žestoko kritikuju zbog objave selfieja iz aviona na dan kada je nestao igrač Cardiffa

Tokom povratka u Italiju Ronaldo je napravio selfie u avionu, a kada je tu fotografiju objavio na društvenim mrežama, izazvao je brojne negativne komentare.

Svijet sporta u utorak je potresla informacija da je avion u kojem se nalazio novi napadač Cardiffa Emiliano Sala nestao s radara na putu između Francuske i Velike Britanije.

Kritiku na račun Ronalda odmah je uputio legendarni engleski nogometaš Gary Lineker koji je rekao da uopšte nije trenutak za ovakvu objavu.

- OGLAS -

“Nije dan za ovakvu objavu. Zaista nije”, napisao je Lineker na Twitteru, nakon čega je dodao da Ronaldo možda ne zna za nestanak aviona, ali da mu je neko to već trebao reći.

Sala (28) je potpisao za Cardiff i postao najskuplje pojačanje tog kluba prešavši iz Nantesa za 17 miliona eura, no na putu do velške prijestolnice avion Piper Malibu u kojem su bili samo on i pilot je nestao s radara blizu otoka Alderney.

Podsjetimo, Ronaldo je u utorak osuđen na dvije godine uslovne kazne zatvora zbog utaje poreza u Španiji, a u Madridu se pojavio u društvu djevojke Georgine Rodriguez. Portugalski nogometaš prihvatio je novčanu i uslovnu zatvorsku kaznu i potpisao je sporazum o rješavanju ovog slučaja koji će ga koštati 18,8 miliona eura.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA