Sport
Dembele pauzira šest mjeseci. Propustit će Euro, a Barca kreće po napadača Ousmane Dembele će propustiti sljedećih šest mjeseci nogometa, potvrđeno je nakon što je problematičnom Francuzu Barcelone operirana zadnja loža desne noge.
#

Ousmane Dembele će propustiti sljedećih šest mjeseci nogometa, potvrđeno je nakon što je problematičnom Francuzu Barcelone operirana zadnja loža desne noge.

Operacija u Finskoj kod dr. Lassea Lempainena trajala je više od dva sata, a riječ je o istoj ozljedi zbog koje je velik broj utakmica propustio i prije dvije sezone, samo je ovoga puta druga noga.

Isprva se nagađalo da će Dembele biti izvan terena oko četiri mjeseca, ali Barcelona je u utorak potvrdila goru vijest - Francuz će biti aut i do šest mjeseci. To znači dvije stvari; Barca kreće u ofenzivu po napadača, a Dembele će sigurno propustiti nadolazeće Europsko prvenstvo.

Barcelona napadača dovodi preko posebne klauzule

Nogometni savez Španjolske u sljedeća 72 sata odobrit će Barceloni zahtjev da zbog krize s ozljedama napadača jednog igrača dovede usprkos tome što su završeni prijelazni rok i rok za registraciju igrača.

Uvjet je da taj igrač kojeg Barcelona može dovesti bude iz nekog drugog kluba La Lige ili da je bez angažmana, a odobrenje će dobiti kada iz Finske, gdje je Dembele operiran, stigne liječnička dokumentacija koja dokazuje da je njegova ozljeda teška.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.