Sport
Detalji nezgode: Emir Spahić nije životno ugrožen, polomljena su mu četiri rebra i noga Emir Spahić povrijeđen je u toku noći u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u blizini Gacka, na jednoj sporednoj cesti
#

Spahić je, navodno, bio suvozač u vozilu, navodno terencu, koje je sletjelo s ceste (vozač je iz zasad neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad vozilom), a on i jedna osoba su zadobili, kako se u početku mislilo, lakše povrede, doznaje portal Radiosarajevo.ba.

No, Spahiću je tek jutros na pregledu ustanovljeno da nešto nije uredu s nogom – pretpostavlja se da je slomljena – te je hitno smješten u bolnicu u Trebinju, a u toku je premještanje bivšeg Zmaja do sarajevske bolnice – bit će prebačen helikopterom Oružanih snaga naše zemlje.

Portal Radiosarajevo.ba da Spahić nije životno ugrožen, a, prema posljednjim informacijama, slomljena su i četiri rebra, te ima mnogo hematoma na tijelu.

U Okružnom tužilaštvu Trebinje također su nam rekli da jeste bio udes, ali da tužilac nije izašao na mjesto događaja jer je učestvovalo samo jedno vozilo, a mislilo se da su lakše povrede. Ipak, tužilac će danas prikupiti informacije o cijelom događaju.

Prije nekoliko trenutaka Spahić je helikopterom dopremljen na KCUS.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.