Sport
Dirljiv oproštaj Handžića od Koševa: Moj život i sve što volim vezano je za FK Sarajevo Fudbalski klub Sarajevo danas je potvrdio kako Haris Handžić po isteku ugovora postaje slobodan igrač, a ovaj iskusni napadač se vrlo emotivnom porukom oprostio od Koševa
#

Handžić je u ovom mandatu u FK Sarajevo igrao tri godine i učestvovao je u ispisivanju historije bordo kluba sa kojim je osvojio prvu duplu krunu.

Putem Instagram profila Handžić je poslao dirljivu poruku, pošto je od djetinjstva poznat kao veliki navijač bordo tima.

“Veliko hvala, prije svega, mojim prijateljima sa kojima sam dijeli svlačionicu i svim ljudima u klubu koji su vjerovali u mene. Hvala navijačima bez kojih ne bi mogli ostvariti sve ove historijske uspjehe”, naveo je Handžić i nastavio:

“Kada smo osvojili duplu krunu, moji snovi su ostvareni. Zajedno smo postigli puno toga i ponosan sam na to. Moj početak, život i sve što volim, vezano je za Sarajevo i uvijek će biti. I kad nam se putevi razdvoje, mi ostajemo zajedno. Čast mi je bila nositi bordo dres 165 puta. Vaš Hare”.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.