Sport
FK Sarajevo: Još uvijek nije definisan tačan stepen povrede Ahmetovića Fudbalski klub Sarajevo obavijestio je svoje navijače i javnost kako tačan stepen povrede Mersudina Ahmetovića još uvijek nije definisan, te da će tek u narednim danima biti poznato koliko će van terena biti jedan od najboljih igrača i napadača.
# FK Sarajevo

 

"U narednom periodu uz kompletiranu dijagnostiku bit će definisano i konačno stručno mišljenje medicinskog tima FK Sarajevo, te terapijski i rehabilitacioni proces", saopćeno je iz FK Sarajevo.

Ahmetović se povrijedio u susretu osmine finala Kupa BiH s Krupom na Vrbasu, a prema posljednjim informacijama povreda križnih ligamenata mogla bi biti ozbiljnije prirode i Ahmetovića vjerovatno čeka nešto duža pauza.

Ipak iz FK Sarajevo ističu kako će više informacija o težini povrede najboljeg strijelca Premijer lige BiH prošle sezone biti poznata u narednim danima.

"Molimo sve navijače, medije i javnost za strpljenje i podršku u ovim momentima. Pored toga, molimo sve da poštuju privatnost igrača koji je u godinama iza nas pokazao požrtvovanost na terenu, sportski duh i ljudsku veličinu. Napominjemo, sve informacije bit će objavljene na zvaničnoj stranici kluba onog momenta kada budu i jasno definisane od strane medicinskog tima", istaknuli su iz Bordo tima.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.