Sport
FK Sarajevo odredio ko će moći na tribine kada to bude dozvoljeno Navijači koji posjeduju Naša zakletva člansku karticu direktno su pomogli radu kluba u tekućoj godini, te na taj način osigurali svoje mjesto na tribini kada uslovi za to budu ispunjeni.
# Agencija

Povodom najavljene mogućnosti popuštanja mjera uzrokovanih pandemijom korona virusa, te ograničenog povratka navijača na tribine u nastavku m:tel Premijer lige BiH, Fudbalski klub Sarajevo obavjijestio je sve navijače Kluba da će kada to bude moguće, prvenstvo prilikom kupovine karata imati aktivni članovi kluba.

Navijači koji posjeduju Naša zakletva člansku karticu direktno su pomogli radu kluba u tekućoj godini, te na taj način osigurali svoje mjesto na tribini kada uslovi za to budu ispunjeni.

“Kupovina pojedinačnih ulaznica bit će moguća isključivo u BORDO Fan Shopu uz člansku karticu, a jedan član će moći kupiti jednu kartu. Pored aktivnih članova, pojedinačne ulaznice moći će kupiti i navijači koji se tek učlane ili obnove svoje članstvo.

U slučaju da aktivni članovi ne kupe sve dostupne ulaznice obavit će se slobodna prodaja po principu jedan kupac – jedna ulaznica.

O svim informacijama i tehničkim podacima klub će pravovremeno informisati javnost”, navodi se u saopštenju FK Sarajevo.

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.