Sport
Francuzi tvrde: United i City prate hrvatskog reprezentativca, impresionirao ih je Francuski Maxifoot piše da bi Olimpique Marseille mogao prisilno prodavati svoje zvijezde zbog UEFA-inog financijskog fair-playa, a jedan od igrača na toj listi je i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.
# EPA

Francuski Maxifoot piše da bi Olimpique Marseille mogao prisilno prodavati svoje zvijezde zbog UEFA-inog financijskog fair-playa, a jedan od igrača na toj listi je i hrvatski reprezentativac Duje Ćaleta-Car.

Francuzi pišu da ga prate Manchester United i Manchester City čiji su skauti pohodili neke utakmice Marseillea u francuskom prvenstvu.

Navodno su Englezi impresionirani kvalitetama 23-godišnjaka koji je u julu 2018. nakon što je osvojio srebrnu medalju s Hrvatskom na ruskom Mundijalu, iz Salzburga za 19 miliona eura prešao u Marseille.

Trenutačno prema Transfermarktu vrijedi 25 miliona eura. Ove sezone je za Marseille u 26 odigranih utakmicama zabio jedan gol te jednom asistirao, a njegova momčad nalazi se na drugom mjestu iza moćnog PSG-a.

(Index.hr)

 

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.