6.6 C
Sarajevo
24.04.2024

40% žena osjeća se nesigurno kada su gore!

Osim slavnog doggyja, frajeri naprosto obožavaju kada smo mi žene gore, no kako su posljednja istraživanja otkrila, čak 40 posto žena osjeća se izuzetno nesigurno i neugodno u pozi kad je žena gore, a izvjesne misli brinu ih i tijekom ostalih poza, NEPOTREBNO! Evo koje su to i zašto vas ne bi ni najmanje trebale brinuti!

1. Nedovoljno seksi tijelo?

Budite sigurni da u tim strastvenim trenucima njemu nije ni na kraj pameti tražiti vaše nedostatke, jer se doslovno prepustio užitku. Međutim, ako mislite da bi vam to pomoglo, uvijek možete obući neku seksi čipkastu spavaćicu, seksi rublje ili nešto drugo kako se ne biste osjećali previše ranjivo.

- OGLAS -

2. Nedovoljno dobra u krevetu?

Preuzeli ste inicijativu i sada vi zapovijedate! Ako niste sigurne što vaš frajer želi pitajte ga, on će vam vrlo rado odgovoriti. Osim toga mu recite da vam kaže što mu se točno najviše svidjelo, a nakon toga vaše samopouzdanje će dotaknuti oblake. Vjerujte nam, teško da možete učiniti nešto što ga neće zadovoljiti, uzbuditi i izluditi.

3. Nedovoljno seksi izrazi lica?

Vašeg frajera uzbuđuje svaki oblik vašeg užitka pa tako i pogled na vaše lice za vrijeme vrhunca, ali ako se ipak osjećate nelagodno zbog toga, prakticirajte seks uz svijeće gdje će igra svjetla i sjene dodatno začiniti vaš seksualni život jer ćete se u potpunosti opustiti.

 (Cosmopolitan.hr)
- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA