Sport
Gojak: U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim Zagreb se jutros suočio s više zemljotresa. Dramatični prizori stižu iz ovog hrvatskog grada. Načinjena je velika materijalna šteta, a jedna mlađa osoba je u životnoj opasnosti.
# SCS

Zagreb se jutros suočio s više zemljotresa. Dramatični prizori stižu iz ovog hrvatskog grada. Načinjena je velika materijalna šteta, a jedna mlađa osoba je u životnoj opasnosti.

Svoje impresije u vezi s onim što se događa za Avaz je iznio bh. reprezentativac Amer Gojak.

“Prvi me potres probudio, drugi sam dočekao na nogama. Scene koje vidimo u Zagrebu podsjećaju na one u mom Sarajevu tokom rata, a to su scene za koje smo mislili da ih nikad više nećemo vidjeti. Ja sam dobro, saigrači su svi dobro i, na svu sreću, nema ljudskih žrtava. Sve službe su na terenu i pomažu ljudima. Izašli su naši navijači i pomažu preseliti rodilište. Klub šalje pozitivu među ljude… U ovakvim situacijama shvatiš koliko je ljudskosti svuda oko nas i to me čini ponosnim i sretnim. Bitno je da nema ljudskih žrtava, a Zagreb će se obnoviti da bude još bolji i ljepši”, naglasio je prvotimac Dinama.

 

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.