Sport
Husrefa Musemića savladale emocije: Zbog nepravde koja mu je učinjena, zaplakao pred kamerama (VIDEO) Husref Musemić od jučer više nije šef stručnog štaba FK Sarajeva. Tako je odlučilo rukovodstvo tima kojem je Musemić prošle sezone donio prvu duplu krunu u historiji kluba.
#

Iskusni stručnjak bio je poprilično začeten odlukom vodećih ljudi kluba čija je velika legenda, kako igračka, tako i trenerska.

"Ne mogu mi uzeti statistiku, ne mogu mi oduzeti sve što sam uradio u Sarajevu, ne mogu mi oduzeti ni titule, ni osvojeni Kup… To je nešto što je historija. Sve ostalo bude i prođe. Ovo je nešto što se meni dešava treći-četvrti put "– kazao je, između ostalog, Musemić.

 

  
 
"Teško je sada bilo šta pametno reći. Ne želim se ni s kim svađati, niti raspravljati. A, ni u najmanju ruku nije korektno" – dodaje on.
 
Na pitanje  da li bi prihvatio poziv da ponovo „gasi požar“ u FK Sarajevo, Musemić je odgovorio:
 
Nikad čovjek ne treba u životu reći neću, da bude izričit. To se nikad ne zna. Potrudit ću se da se više posvetim sebi, svom zdravlju…
 

Tada je nastao tajac…

Musemić više nije mogao kontrolirati svoje emocije pa je, zbog nepravde koja mu je učinjena, zaplakao ispred naše kamere.

 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.