Sport
Ibrahimović na Jadranu? Interes za potpisivanje Ibrahimovića je pokazala i Pescara
#

Zlatan Ibrahimović se u januaru vraća u Europu, ali unatoč brojni špekulacijama još uvijek nije poznato gdje će nastaviti svoju karijeru. Sa zaključkom ove godine, Ibrahimoviću ističe ugovor sa Los Angeles Galaxyem, a sam Ibra je izjavio da nema namjeru da produži ugovor jer želi da se vrati u Europu.

"Nedavno sam proslavio 38. rođendan, ali osjećam se kao dječak", izjavio je Ibra koji važe među opcijama gdje nastaviti karijeru.

Nakon mnogih špekulacija koje su uključivale i navodni povratak u Španiju ali ovaj put u dresu Atletico Madrida, povratak u Manchester United pojavile su se informacije da je najizgledniji odlazak u Italiju. U zadnje vrijeme najviše se priča o mogućem odlasku u Bolognu u čije bi redove došao zbog prijateljstva sa Sinišom Mihajlovićem.


Dok se čeka njegova odluka gdje će, javila se - Pescara. Ovaj talijanski klub sa zapadne obale Jadranskog mora trenutno se natječe u drugoligaškoj konkurenciji (Serie B) i na svom su Twitteru objavili:

"Dobrodošao Ibrahimoviću! Naš dres na tebi sjajno izgleda", poručili su Talijani, priloživši fotografiju Ibrahimovića kako slavi pogodak u dresu Pescare.

 

Twitter / 
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.