Sport
Karte za utakmicu BiH-Portugal puštene u prodaju: Ronaldo dolazi u Zenicu Utakmica će se igrati 16. oktobra na Bilinom Polju
#

Ulaznice za utakmicu kvalifikacija za UEFA EURO 2024 između Bosne i Hercegovine i Portugala, koja će se igrati na "Bilinom polju" u Zenici 16. oktobra u 20.45 sati, biće puštene u prodaju putem web stranice Kupikartu.ba u 12.00 sati danas.

Ulaznice koštaju 30 KM (zapadna tribina) i 20 KM (južna i sjeverna tribina).

„S obzirom da će ulaznice za domaće utakmice reprezentacije Bosne i Hercegovine „A“ biti dostavljene putem e-maila, savjetujemo svim zainteresovanima da budu oprezni i kupuju ulaznice isključivo preko zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od potencijalnih preprodavača na crnom tržištu.

Prilikom ulaska na događaj, bar kod na ulaznici će biti skeniran uređajem za skeniranje. Nakon što je bar kod skeniran, karta se ne može ponovo koristiti. Pristup će biti odobren osobi čija je karta prvi put pročitana. Svaki pokušaj ponovnog čitanja koda sa karte ili njene replike, bez obzira na to ko predstavi kartu, bit će zanemaren i ulaz neće biti odobren. Nogometni savez Bosne i Hercegovine zatražio je da se karta čuva na sigurnoj lokaciji.

Ostali članci
FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.