12.7 C
Sarajevo
29.03.2024

Ključni svjedok ipak utopio Sanadera na sudu

Barišić je, prenosi Telegram, ostao kod svega što je rekao ranije tijekom istrage i na prvom suđenju, što znači da je potvrdio da se novac preko Fimi medije izvlačio za potrebe HDZ-a.

“Sve što sam kao rizničar radio bilo je po nalogu i uz suglasnost predsjednika stranke. On je bio autoritativan, a ja sam radio sve kako mi je bilo naređeno. Sanader, osim što je bio predsjednik HDZ-a, bio je i predsjednik Vlade. Vjerovao sam da radimo korisno za stranku i zato sam to bespogovorno izvršavao”, rekao je Barišić.

Barišić opisao koliko su on i Sanader bili bliski

- OGLAS -

Barišić je opisao koliko je bio blizak sa Sanaderom. Rekao je kako su zajedno vladinim avionom letjeli na utakmice, kako su zajedno bili na službenim večerama sa stranim dužnosnicima.

“Najdraže mi je bilo kad je Sanader bio subotom u inozemstvu jer sam ja tada imao mir.” Barišić se prisjetio kako je sa Sanaderom išao na tržnicu, kupiti šparoge, prenosi Telegram. Opisao je i kako mu je Sanader jednom pred Lukom Bebićem, Ivanom Jarnjakom i Jadrankom Kosor rekao: “Barišić je moj specijalac, on je moja desna ruka.”

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA