-1.1 C
Sarajevo
20.04.2024

Koliko zarađuje Meghan Markle otkako je član kraljevske porodice?

Udajom za princa Harryja njena svakodnevnica je postala raskošna, skupocjena odjeća, glamurozan nakit… Još kao tinejdžerica počela je samostalno zarađivati novac, prvo je radila kao konobarica pa kao hostesa, a dok je studirala pokazala je interesovanje i za diplomatiju.

Nakon svega, ipak se odlučila za glumu, pa se potrudila da ostvari svoj san. Nakon godinu rada i truda došla je i do Hollywooda. Prvi ozbiljan angažman joj je bio za seriju „Suits“, te tako ostvarila ozbiljne honorare.

Prinčevi William i Harry, te njihove supruge su zvanično zaposlene u palači, jer rade promociju kraljevstva. Kraljica im je donijela određenu zakladu, udruženja i zadatke. To znači da je Meghan u službi kraljevstva i da direktno ne prima honorar.

- OGLAS -

Kada je riječ o njenim troškovima, pokrivaju ga porezni obveznici ili ušteđevina i nasljedstvo princa Charlesa. Princ Harry također godišnje prima i dodatak od imanja koje je imala njegova pokojna majka Diana.

Zauzvrat, oni moraju raditi puno radno vrijeme za kraljevske dužnosti.

Od tog novca se plaćaju stajlinzi i ostale potrepštine. Ali, Meghan ima i vlastitu ušteđevinu. Iako zvanično nije dio glumačkog svijeta, njene scene i epizode još uvijek se naplaćuju, pa tako novac i njoj ide na račun.

- OGLAS -

Pročitajte još

NAJNOVIJEFACE.BA