Sport
Lampard o situaciji s mladom zvijezdom: Nemam favorite, ali mora raditi na treninzima Menadžer Chelseaja Frank Lampard otkrio je kako mlada zvijezda tima, Callum Hudson-Odoi mora bolje raditi na treninzima kako bi se vratio u prvi tim.
# SCS

Menadžer Chelseaja Frank Lampard otkrio je kako mlada zvijezda tima, Callum Hudson-Odoi mora bolje raditi na treninzima kako bi se vratio u prvi tim.

Iako je nekoliko fudbalera na poziciji ofanzivnog veznog igrača napustilo Plavce, Hudson-Odoi je protiv Brightona zaigrao tek u posljednjih desetak minuta.

„Bio bih iznenađen da bilo koji igrač nije razočaran kada ne igra. A Callum mora da se fokusira na rad tokom treninga svakog dana. To sam i rekao nekoliko puta. Moram da mislim na to kako su moji igrači trenirali, kako igraju unutar tima, kako radimo sa loptom, a i bez nje. Nemam favorite. Ne oslanjam se na igrače jer mi se sviđaju, već jer želim da budu uspješni, a onda, nadam se, svi ćemo ovdje biti sretni“, naglasio je Lampard i nastavio:

„Callum je mladi fudbaler koji se razvija, mnogo se pričalo o njemu zbog toga kako mu karijera izgleda od ranih godina. Ali, za sve mlade fudbalere važi isto. Moraju vrijedno da rade svakog dana da bi bili u konkurenciji za startnih 11“, rekao je Lampard.

(SCS)

FACE TV vijesti u vasem email inboxu. Prijavite se na FACE Newsletter.